Servis Şirketlerinin Araç Takip Sistemi Kullanması

Yeni Yasa ile Birlikte Servis araçlarında araç takip sistemi kullanılması zorunlu hale getirildikten sonra artık servis işletmleri de uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet veren araç takip şirketlerine yönelmiş bulunuyorlar.

Araç Takibinin servis işletmelerine etkisi

İzmir 'de okul servisleri başta olmak üzere bilimum servis araçları uydudan kontrol edilecek.

araç takip sistemi

Araç takip uygulamasının birçok yararının yanısıra web ve mobil üzerinden araç takip ile anne babalar servisin nerede olduğunu hangi güzergahı kullandıgını istedikleri her an görebilicekler.

Araç takip sistemi sayesinde uydu üzerinden alınan birebir sinyaller ile servis araçlarının hareket saati , çocukların hangi saatlerde ve nereden alındıkları , serviste geçirilen süre , okula gidiş ve varış saatleri , servisin hızı vb. bilgiler anında görüntülenir.

Araç Takip uygulaması ile ayrıca akıllı alan oluşturabilme , hiz limitlerinin ihlali halinde uyarı alınması durumlarında da kullanıcının işini fazlasıyla kolaylaştırıyor.

Horizont Araç Takip Sistemi ile özellikle okul servislerinde çocukların güvenliğinde şüphe eden ailler de rahat bir nefes alabilicek.

Araç Takip sistemi servis aracına takıldığı an itibari ile kullanıma haızr durumda oluyor. Anlık veri alımı başlıyor. Araç takip yapılırken GPS uyduları üzerinden alınan veriler ile servis saati hareketleri, hız limitleri , alan ihlalleri anlık olarak internetin olduğu her yerden takip ediliyor. Olası bir ihlal yaşanması durumda kullanıcı bilgilendiriliyor.

İzmir de birçok servis firmasına hizmet veren Horizont Araç Takip Sistemleri uygun fiyat ve kaliteli hizmetin yanısıra müşterileriyle birebir görüşüp müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı sürdürüyor.

Bu gönderiyi paylaşın

Yorum Bırakın...