Rakiplerinizden bir adım önde olun!

Günümüzde kurumsal şirketler için personellerin doğru konumlandırılması ve personel kontrolü en önem verilen faktörelerden biri haline gelmiştir.

filo takip sistemi

Global ekonominin büyümesi, iş alanların ve üretimin çoğalması ile birlikte nakliye şirketlerine büyük ölçüde rol düşmektedir.

Doğru personel seçimi ve kaliteli hizmet anlayışı kurumsal şirketler için vazgeçilmezdir.
Müşteri ve nakliye şirketi arasındaki güven unsuru çok önemlidir. Bu nedenle müşteri nakliye şirketinin doğru zamanda teslimat yapıp yapamdığını kontrol etmek ister. Şirket sahipleri de filolalarının ve şöförlerinin istenilen saat ve süre içinde görevi tamamladıklarından emin olmak ister.

Bu bölümde araç takip sistemlerine fazlasıyla iş düşmektedir.
Araç takip filo yönetiminden faydalanan şirket sahipleri filolarını 7/24 tam zamanlı izleyebilir.
Herhangi bir olası aksama durumunda hemen müdahale etme şansına sahip olabilirler. Horizont Araç Takip Sistemleri filo takip yönetimi ve nakliye takip ile filolarınızı kesintisiz izleyebilir. Alan ihlali , hız aşımı, yakıt bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sürücü ve araçlarınızı koordine edebilirsiniz.

Araç takip ve filo takip yönetim sistemleri sayesinde zamandan kazanıp , performansı attırarak şirket maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Kullanışlı araç takip portalı arayüzü sayesinde br bakısta filonuzun bütün kontrolünü elinizde tutun! Geriye dönük 18 ay raporlama, hız, ayrıntılı rota , müşteri gruplama ve daha birçok fonksiyon elinizin altında olsun.

  • Canlı takip
  • 2. sn aralıklarla konum görüntüleme
  • Bir bakışta filonuzda ki tüm araçlar
  • Hırsızlık koruması ve bildirimler
  • Güzergah ve ayrıntılı rota görüntüleme
  • Güzergah optimizasyonu
  • ve birçok özellik...

Ayrıntılı bilgi için müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca 30 gün içerisinde iade garantisi ve cihazlar kullanıldığı süre boyunca ömür boyu garanti verebilme imkanı.

Bu gönderiyi paylaşın

Yorum Bırakın...